Dialog predstavlja tim ljudi koji je vođen Total Care idejom koju čine:

Instalacija i održavanje hardvera i softvera
Server, Storage i Network rešenja
Konsalting
Školovanje

Svaki naš korisnik može biti apsolutno siguran da će svaki proizvod koji se nalazi na Dialog Supported HW&SW listi (HPE, HP, Microsoft, Linux, VMware...) biti pravilno instaliran i da će sve relevantne informacije o njihovoj primeni biti prezentovane.

Trudimo se da se prilagodimo različitim nivoima učešća naših korisnika u samom procesu održavanja, u skladu sa njihovim resursima, nivoom znanja i konkretnim željama. Sa druge strane, tim stručnjaka koji čine Dialog obezbeđuje više nivoa usluga održavanja i servisiranja opreme u prostorijama našeg servisnog centra.

Svi proizvodi koji se nalaze na Dialog Supported HW&SW listi imaju definisan osnovni nivo održavanja u garantnom roku. Pored toga, Dialog nudi i mogućnost ekstenzije ovog osnovnog nivoa (odzivno vreme, produženje garantnog roka, garantovano vreme popravke i sl.) kroz najrazličitije pakete usluga kojima se definišu konkretan nivo podrške i održavanja koji odgovaraju željama i potrebama naših korisnika.

U našoj ponudi se nalaze i standardna serverska i mrežna rešenja (SMB - Small Medium Business), kao i storage rešenja za velike firme (Enterprise Solutions), podržana najnovijim tehničkim i tehnološkim dostignućima.

Naš tim ulaže velike napore kako bi detaljno informisao svakog našeg korisnika o savremenim informatičkim tehnologijama i rešenjima, usklađujući niz iskustava u praktičnoj primeni sa njihovim konkretnim zahtevima.

“Ključ u ruke” je najobimnija usluga koju mi kao kompanija možemo da Vam ponudimo, a sastoji se iz:

Planiranje
Realizacija
Implementacija celokupnog IT sistema neophodnog za uspešno poslovanje (mreža, računarska oprema, software)
Održavanje

 

U cilju pravilnog korišćenja i održavanja opreme našim korisnicima nudimo i mogućnost kontinualnog unapređenja njihovog informatičkog znanja kroz najrazličitije vrste treninga u oblasti instalacije, setovanja, administracije i primene HPE i HP menadžment alata, sa akcentom na praktična iskustva u njihovoj primeni.