Dialog d.o.o. je jedan od najstarijih HP/Compaq partnera na prostorima bivše Jugoslavije. Od našeg osnivanja 1993. godine, našim klijentima pored implementacije savremenih IT rešenja, nudimo i podršku prilikom razvoja celokupne IT infrastrukture.

Danas, nakon više od 20 godina uspešne saradnje sa velikim brojem zadovoljnih korisnika, možemo da se pohvalimo iskustvom i osposobljenošću da svakog novog korisnika učinimo još efikasnijim i profitabilnijim.

Partnerstvo sa kompanijama Hewlett Packard Enterprise i Hewlett Packard, kao i partnerstva sa Microsoft-om, Linux-om, VMware-om, Citrix-om, Cisco-m, Veeam-om i mnogim drugima, omogućavaju nam da obezbedimo najbolja rešenja za svaki IT izazov unutar Vašeg preduzeća. Zapravo, mi to činimo svakodnevno.

ISKUSTVO

Veliki broj zadovoljnih klijenata tokom našeg dvadesetogodišnjeg rada u oblasti kompijuterskog inženjeringa su naša najbolja preporuka za saradnju sa Vašom kompanijom.

STRUČNOST

Obavezno školovanje i permanentno usavršavanje u oblasti informacionih tehnologija omogućavaju nam da brzo i efikasno rešimo svaki problem koji Vi kao naš klijent pred nas stavite.

DUGOROČNA SARADNJA

Naš osnovni cilj jeste izgradnja dugoročne saradnje sa našim klijentima koji našu kompaniju doživljavaju kao sastavni deo svog poslovnog sistema kada su u pitanju informacione tehnologije.

INOVATIVNOST

Trudimo se da u svakom trenutku naše klijente obaveštavamo o najaktuelnijim dostignućima na polju informacionih tehnologija, kako bi celokupni poslovni sistemi njihovom primenom bili još uspešniji i efikasniji.